Zoektochten handbal

Met de start van de zomervakantie lanceert Handbalclub Izegem drie zomerzoektochten. De twee wandelzoektochten vertrekken vanuit Sporthal De Krekel. De wandelzoektocht van 8 km heeft een gemiddelde moeilijkheidsgraad. De wandelzoektocht van 3 km is erg uitdagend en kan bovendien gecombineerd worden met een leuke kinderzoektocht doorheen het centrum van Izegem. Beide wandelzoektochten zijn voor iedereen toegankelijk, ook voor deelnemers met een rolstoel of kinderwagen.

Naast de twee wandelzoektochten biedt de Izegemse handbalclub ook een leuke fietstocht aan van 18 km. De fietstocht vertrekt en eindigt in Café Sportief en brengt je langs rustige wegen.

De prijs voor een zoektocht bedraag 8 euro. Hierbij zit een drankbonnetje t.w.v. 2 euro inbegrepen, te gebruiken in café Sportief of cafetaria ‘De Krekel’. Voor 20 euro kan je de drie zoektochten samen kopen (wandelzoektocht van 3 km en 8 km en de fietszoektocht). Formulieren zijn te koop in Café Sportief, Boetiek Snoepy en Sportkaffee De Krekel (van zodra geopend).

Deelnemen aan de zoektochten kan van 1 juli t.e.m. 30 september 2020. Invulformulieren kan je tot ten laatste op 30 september insturen. De winnaars worden daarna op de hoogte gebracht en uitgenodigd voor de prijsuitreiking op zaterdag 17 oktober 2020 in Sportcentrum De Krekel. Daarnaast is er ook een publieksprijs voor wie onderweg de meest originele foto maakt en deze post op de Facebook-pagina van handbalclub Izegem.